Информация за доставка

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ
                                                                                              
1. Заплащането на стоките е с “наложен платеж”. При получаването на Вашият артикул, Вие заплащате стойността му на куриера.
В цената на избраният от Вас продукт НЕ Е включена цената за доставка, освен ако това не е предварително упоменато в сайта.

2. www.imam.bg не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен и/или фиктивен адрес или телефон.

3. Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

УСЛУГА ”ТЕСТ И ПРЕГЛЕД ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ”
Ние предоставяме тази услуга на Вас, за да добиете реална представа за продуктите, които сте поръчали.

ВАЖНО! Молим да запазите максимално добре оригиналното състояние, опаковка и етикет на продуктите, в случай че решите да върнете стоката.
Всички продукти в www.imam.bg са с опция за преглед и тест преди плащане, освен тези при, които няма как да се осъществи тест без нарушаване на фабричният вид на продукта.
Доставка и срокове

1. Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт и Спиди. До офис на Еконт – 5,50 лв (приблизително), доставка до Ваш адрес – от 7 лв. до 10 лв. (в зависимост от адресираното място на доставка). До офис на Спиди 4,50 лв (приблизително), или доставка до Ваш адрес – от 5.50 лв. до 9 лв. (в зависимост от адресираното място на доставка). Поръчка направена до 15:00 часа. се обработва и изпраща на същия ден, и се получава от Вас на следващия ден. Поръчки направени от Вас след 15:00 часа. се обработват и изпращат на следващият работен ден. Всички поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник и изпращат на същият ден.