Детска палатка за плаж с UV защита и басейн

  • 70.00лв.35.00лв.

Детска палатка за плаж с UV защита и басейн - 11654 - За Децата - ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕ, UV И ВЯТЪР - палатката има сребристо покритие от вътрешната страна, така че ефективно предпазва от прекомерно слънце, но и от вятър

Добави към любими

Сравни

Задай въпрос

Без ДДС: 35.00лв.

Наличност: В наличност

Модел: 11654

Етикети:  Детска палатка за плаж с UV защита и басейн11654За Децата

ЗАЩИТА ОТ СЛЪНЦЕ, UV И ВЯТЪР - палатката има сребристо покритие от вътрешната страна, така че ефективно предпазва от прекомерно слънце, но и от вятър , което е изключително важно, ако отивате на плаж с деца и искате да им осигурите безопасна почивка и сянка.

ЛЕКА - плажната палатка е лека, тежи само 700 гр., така че транспортирането не е проблем. Въпреки това, въпреки лекото си тегло и полуотворен дизайн, палатката е стабилна . 

САМОРАЗГЪВАЩА се "POP-UP" ​​- рамката на палатката е изработена от гъвкави фибростъкло - благодарение на което след изваждането й от покривалото се разгъва за 2 секунди . Той е перфектна комбинация от чадър и параван, но е много по-удобен за използване и заема много по-малко място, което е важно при опаковането на багажа.

ВГРАДЕН БАСЕЙН - допълнително дъното на шатрата е оборудвано с водоустойчив басейн от плат, който може да се използва за игра с вода или като пясъчник. Всичко, което трябва да направите, е да изкопаете дупка на плажа за басейна и да поставите палатка в нея..

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПАЛАТКАТА:

цвят: синьо-жълт

покритие: полиестер, рамка: стомана, ключалка: найлон + желязо, закрепващи елементи: PP) в капак (доминиращ материал: полиестер, други: полипропилен + найлон + желязо

размери на сгъната палатка: 56 х 56 х 3 см.

размери: 65 x 115 x 80 см.

тегло: 0,7 кг

Последни въпроси

Задайте въпрос за този продукт

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!